MERIDIEM bioklimatikus pergola

IDŐTÁLLÓ DESIGN

Meridiem
bioklimatikus pergola

Modern megoldás

A bioklimatikus pergolák fő előnye a gondosan megtervezett tetőrendszere. A tető alumínium, dönthető lamellákból áll, amelyek lehetővé teszik a árnyékolás és a túlmelegedett levegő szellőztetésének szabályozását. A lamellák mozgása elektromosan mechanizált, és az összes funkciót könnyen vezérelheti a távirányító segítségével. A lamellák gumi tömítéssel vannak ellátva, amelyek csendes működést biztosítanak és rezgésmentesen .

Hűsöljön stílusosan

Az abszolút kényelem eléréséhez  kiegészítők teljes tartozéksorozata járul hozzá. Minden pergola egyedi módon készül, az ügyfél igényeinek megfelelően, 12 standard vagy egyedi RAL színben.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/01/Bio_header.jpg
CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Ahány ház annyi megoldás

A MERIDIEM bioklimatikus pergola különböző fajta szerelési lehetőségekkel rendelkezik, rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez. A lamellák iránya az egyes mezőkben bármelyik irányba állítható az ügyfél igényeinek megfelelően. Legfeljebb két bioklimatikus pergola köthető össze, amennyiben ez a tér nem elegendő, több szabadon álló pergola egymás mellé helyezését kínáljuk alternatívaként.

Szabadon álló

Falhoz rögzítés

Szabadon álló összekötött

Sarokhoz és falhoz összekötött

Külső sarokhoz rögzítés

Belső sarokhoz rögzítés

CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Bioklimatikus pergolák saját színben

A MERIDIEM bioklimatikus pergola szerkezete 12 alapértelmezett matt árnyalatban érhető el finom textúrával. Amennyiben ezek a színek nem lennének elegendőek, lehetőséget kínálunk egyéni RAL színkód alapján történő festésre.

A pergolák lamelláit 3 standard színben (RAL 9010 Fehér, RAL 9006 Fehér alumínium, RAL 7047 Szürke) kínáljuk, matt felülettel.

CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Személyre szabott bioklimatikus pergolák

Oldalárnyékolók

Innovatív, hatékony és kényelmes. Pontosan ilyenek az oldalárnyékolóink, melyeket speciális PVC anyagból készítünk, aminek köszönhetően részben elnyelik és visszaverik a napfényt, így megakadályozva az árnyékolt terület felmelegedését. Nyáron az oldalárnyékolók képesek akár több fokkal is csökkenteni a pergola hőmérsékletét.

Üvegrendszerek

Az üvegrendszerek rendkívül egyszerű kezelhetőséggel és minimális karbantartási igényekkel rendelkeznek. A pergola üvegezése csökkenti a hőveszteséget, és természetesen növeli a pergola használati kényelmét. Szolgál zaj, por, eső és hó elleni védelemként. Kínálunk keretes üvegezést nagyon jó tömítő tulajdonságokkal vagy keret nélküli üvegezést letisztult és elegáns megjelenéssel.

Infravörös hősugárzó

Az infravörös hősugárzó saját vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljesítmény szabályozását. Modern és designos hősugárzó, fekete vagy fehér kivitelben, eleganciát és lehetőséget kínál a pergola alatt töltött idő meghosszabbítására. Kellemes meleget biztosít minimális vizuális hatással.

Beépített LED világítás

A pergola kiegészíthető LED szalagokkal, amelyek a lamellákra vannak szerelve. A világítást távirányítóval lehet vezérelni, továbbá lehetősége van a fényerősség beállítására is. A LED szalagok RGB változatban is rendelhetőek, amely lehetővé teszi a világítás színének változtatását.

Szélérzékelő

Erős szél esetén gondoskodik arról, hogy az oldalárnyékolók automatikusan behúzódjanak a tokba, így megelőzve az anyag mechanikai károsodását vagy annak kihúzódását a vezető sínekből.

Esőérzékelő

A szenzor képes felismerni, ha esik, majd automatikusan lezárja a pergola lamelláit, hogy megakadályozza a bútorok és egyéb tárgyak átnedvesedését, amelyeket az esőtől szeretne megóvni. Többé nem kell aggódnia, hogy a hétvégi nyaralás előtt zárt helyzetbe állította-e a lamellákat.

CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Oldalárnyékolók többféle színben

Az oldalárnyékolók 6 standard és 9 exkluzív színben kaphatók, amelyek kívülről részlegesen visszaverik a közvetlen napfényt, miközben kilátást biztosítanak belülről.

INFORMÁCIÓK A PERGOLÁHOZ

További fontos információk

Bioklimatikus pergola karbantartása

A Meridiem bioklimatikus pergola alumínium váza teljesen karbantartásmentes és nem igényel különleges gondoskodást. Szükség esetén használhatók oldószermentes tisztítószerek, amelyek nem károsítják a pergola felületét.

Tisztítás

Mivel a tetőlamellák nem járhatóak, felhívnánk figyelmüket hogy csak magasnyomású mosóval vagy szakértő által képzett személyzet segítségével lehet tisztítani.

Garancia és pontosság

A bioklimatikus pergolákra 5 év garanciát vállalunk, a többi kiegészítőre és a vezérlőelemre pedig a kiválasztott specifikáció szerint.

Szállítás és telepítés időpontja

A szabványos színek esetén a szállítási határidő a megrendeléstől a gyártásig 5-8 héten belül van. A határidő változhat a gyártási kapacitások jelenlegi kihasználtságától és a beszállítóink szállítási határidejétől.

A bioklimatikus pergola telepítése a szállítás napján történik.

KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.