A szekcionált garázskapuk függőlegesen nyílnak, és közvetlenül a mennyezet alatt helyezkednek el. Ennek a kialakításnak köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre mint a garázsban mint a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és akár 14 cm-rel nagyobb átjárószélességet biztosítanak, mint a felüljárók. Ezenkívül mind a négy oldalról optimálisan tömítettek a tartósan rugalmas, időjárásálló tömítéseknek köszönhetően.

A masszív szerkezet önmagában garantálja, hogy a pergola kiemelkedő elem legyen otthona vagy kertje részeként. A kellemes pihenést a SUN PROTECTION tetőfedés biztosítja, amely elegendő mennyiségű fény átjutását teszi lehetővé, miközben akár a napsugarak 48%-át is visszaveri az atmoszférába, amivel megakadályozza a pergola belső terének túlmelegedését. A pergola lejtése mindössze 5° (kb. 8 cm/m). Az oszlopok mérete akár 140 x 140 mm lehet, a profilok vastagsága pedig akár 4 mm-ig is terjedhet.

A STAR változat jelentősen eltér az átlagos formáktól, ívelt oldalfalaival és rendkívül alacsony magasságával. Eredeti dizájna ideálissá teszi a modern kertekhez.

A kapuknak ma már nagy jelentősége van az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős energiamegtakarítási potenciállal bírnak– Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt.

Az innovatív és karbantartást nem igénylő alumínium aútóbeállóink ideális megoldást jelentenek az autója védelmére. A Sun Protection tetőfedés csúcsminőségű technológiával optimális védelmet nyújt autója számára a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. A fedél részét képezi egy integrált esővízcsatorna, amelynek mérete 160×160 mm. A beálló elérhető sima felülettel vagy fa mintázattal.

A termoklimatikus pergola úgy van megtervezve, hogy maximális hőkomfortot nyújtson még akkor is, ha a ház vagy a terasz délnyugati vagy közvetlen nyugati oldalán van elhelyezve. A tetőpanelek hőáteresztő hatékonysága 0,59 W/m2K. A pergola egész alsó része fehér RAL 9010 árnyalatban készül, hogy megőrizze az komfortos fényhatást.

A lamellás rendszerű pergola tükrözi a modern kertépítészeti irányzatokat. A pergola nemcsak esztétikai elemet ad az udvarnak, hanem ideális helyet is biztosít a kertben való pihenésre és relaxációra. Az új megközelítések kipróbálásával és a design kísérletezésével érdekes és egyedi kompozíciókat hozhatunk létre. A pergola konstrukciós rendszere lehetővé teszi fix vagy toló árnyékoló falak egyszerű hozzáadását is.

A fix vagy toló árnyékoló falak nemcsak vizuális kiegészítők és esztétikai elemek a pergolában, hanem védelmet is nyújtanak a kíváncsi tekintetektől. Diszkrét teret hoznak létre, miközben hatékony védelmet nyújtanak a nap ellen, így biztosítva a kényelmes pihenést a teraszon. Az alapváltozat alumíniumból készül, de a minőség iránt igényes vásárlóinknak laminált alumínium profilokat is kínálunk fa dekorral különböző színekben.

A KLASIK medencefedés ideális megoldás kisebb méretű medencékhez. Ez a változat hatékony segítséget nyújt a medencevíz tisztaságának fenntartásában kedvező áron.

KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.