Hörmann szekcionált garázskapuk

NÉMET MINŐSÉG

Szekcionált garázskapuk

Tekintse meg az előnyöket

A szekcionált kapuk függőlegesen nyithatók és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. Ennek a konstrukciónak köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

Ne sajnálja magától ezt a kényelmet.

A szekcionált garázskapuk a 13241-1 európai szabvány biztonsági követelményei szerint lettek bevizsgálva és tanúsítva. A Biztonsági csekklistával megtudhatja, hogy régi garázskapuja megfelel-e az aktuális EU biztonsági normáknak.

chod sekčnej brány
KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

Szekcionált acél garázskapuk felületei

Povrchová úprava duragrain

Duragrain

A részletgazdag, természetes és színhű Duragrain kapufelület esetén 24 féle dekorfelület választható, mint pl. beton- (lásd az ábrát), rozsda- vagy terméskőszerű megjelenéssel. Az innovatív nyomtatási eljárás és a nagy karcállóságú védőlakk fedőbevonat a kapu tartósan szép és karcmentes megjelenését szolgálja.

Povrchová úprava decograin

Decograin

Az UV-álló műanyag bevonatos Decograin felület részletekig valósághű, egyedi fa kinézetet, illetve nemes antracit-metál eleganciát kölcsönöz a szekcionált kapunak. Öt természetes fadekorból vagy elegáns fémhatású dekorból választhat.

Povrchová úprava silkgrain

Silkgrain

A selymesen sík Silkgrain felület, mely nemes megjelenést kölcsönöz a kapunak, a legjobb választás a modern építészethez. Ráadásul az 50%-kal vastagabb külső lemez nagyobb stabilitást ad a lamellának, így a kapufutás is sokkal nyugodtabb lesz. Ez a felület RAL 9016 fehér színben, 15 kedvező árú vagy egyedi RAL-színben kapható.

Povrchová úprava sandgrain

Sandgrain

Ez az ártudatos építőknek szánt, finoman strukturált felület különösen alkalmas a modern stílusú házakhoz, és fehér színben (RAL 9016), valamint 3 kedvező árú színben kapható.

Povrchová úprava woodgrain

Woodgrain

A kedvező árú, robusztus felületnél, melyen az eredetihez hű fűrészfog-mintázat található, a kisebb karcolások problémamentesen kijavíthatók. Ez a felület RAL 9016 fehér színben, 15 kedvező árú vagy egyedi RAL-színben kapható.

slategrain

Slategrain

A palalapok által inspirált strukturált felület egyedi megjelenést kölcsönöz kapujának. Ezt a felületet RAL 9016 fehér színben, 15 kedvező árú vagy az Ön által választott RAL árnyalatban kaphatja meg.

Segítségre van szüksége a választáshoz
vagy az ár megállapításához?

Lehetőséget kínálunk ingyenes és kötetlen árajánlat elkészítésére.
CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Válassza ki a megfelelő kaputípust

A választás az Ön kezében van: az LPU 67 Thermo és az LPU 42 duplafalú szekcionált garázskapukkal Ön kiváló, ill. nagyon jó hőszigetelésre számíthat. Ezen túlmenően magas stabilitásra és nyugodt kapufutásra is. Az LTE 42 egyhéjú szekcionált garázskapu olyan szabadon álló garázsokhoz ideális, melyek nem igényelnek hőszigetelést. Ha pedig házának megjelenésében a fa a meghatározó, akkor az LTH 42 típusú tömörfa burkolatú Hörmann szekcionált kapu a legelőnyösebb választás

LPU 67 Thermo

Az energiatakarékos kapu lenyűgöző hőszigetelést biztosító, 67 mm vastagságú lemezekből áll.

LPU 42

Az LPU 42 duplafalú szekcionált garázskapu a 42 mm vastag lamelláival nagyon jó hőszigetelést biztosít.

LTE 42

Az egyhéjú LTE 42 kapu kedvező árú megoldás az olyan különálló garázsokhoz, melyeket nem szükséges kiegészítően hőszigetelni.

LTH 42

A tömörfa paneles kapuk különösen alkalmasak faházakhoz vagy sok faelemmel ellátott épületekhez, mint pl. a látszó favázas vagy a fa homlokzati elemekkel ellátott házak.

PANEL MINTÁK

Szekcionált acél garázskapuk motívumai

A Hörmann szekcionált garázskapuk több különböző motívummal kínálja garázskapuit. Elsődleges szempont a lamellák sürűsége, mely lehet Prelis S, M, D, T, és L. Továbbá gyakori választás a kazettás motívummal készített garázskapu is.

Brána s motívom T
Brána s motívom T
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L a ozdobným prvkom
Brána s motívom L a ozdobným prvkom
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L a svetlíkom
Brána s motívom L so spodnou lištou
Brána s kazetovím motívom
Brána s motívom L
Brána s motívom T
Brána s motívom D
Brána s motívom M
Brána s motívom S
CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Szekcionált acél garázskapuk színei

A hőszigetelt LPU szekcionált kapukat és mellékajtókat alapkivitelben fehér (RAL 9016) színben, valamint további 15 preferált színben kínáljuk kedvező áron, továbbá a RAL-skála mintegy 200 színében*, illetve sok NCS- és DB-színben. A Sandgrain felület esetén 3 kedvező árú színből** lehet választani. Az egylapú LTE 42 kapukat alapkivitelben csak RAL 9016 fehér színben szállítjuk.

Dopravná biela farba

Fehér RAL 9016 (standard szín)

Kérjük, vegye figyelembe:

A szekcionált garázskapu belső oldala mindig törtfehér (RAL 9002) színt kap. A napfénynek tartósan kitett hőszigetelt garázskapunál a sötét színbevonatokat kerülni kell, mert az esetlegesen fellépő lamellakihajlás a kaput károsíthatja. Az összes szín a RAL-színskála szerint lett megadva. Az ábrák színei és felületei nyomdatechnikai okokból eltérhetnek a valóságostól. Tanácsért forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

* RAL Classic színek; kivételt képeznek a gyöngyház-, a fénylő és metál színárnyalatok.
** Kedvező árú színek Sandgrain felület esetén

A TERMÉSZET KÖZELSÉGE

Tömörfa szekcionált kapuk motívumai

Drevená brána s motívom M
Drevená brána s motívom L
Drevená brána s kazetovím motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána s motívom
Drevená brána dvojkrídlová
Drevená brána dvojkrídlová exkluzív
Drevená brána s motívom S
TERMÉSZET KÖZELSÉGE

Fafajták és felületek tömörfából készült szekcionált kapukhoz

Hörmann - Severský smrek panel

Északi lucfenyő

Az északi lucfenyő egy túlnyomórészt egyenes szálfutású, világos színű tűlevelű fafaj. Alapvetően egyenes rostú, néhol azonban spirálisan elcsavarodik, sárgásbarna „ággöcsökkel”, mely teljes természetességgel hat.

Hörmann - Kanadská tsuga panel

Hemlock fenyő

A Hemlock-fenyő egy szürkésfehértől világos szürkésbarnáig terjedő tűlevelű fa, túlnyomórészt egyenes rostú, a rostiránnyal párhuzamosan futó ásványi csíkokkal és gyantatáskákkal.

Hörmann - Leštený povrch panel

Csiszolt felület

Mindkét fafajta kapható csiszolt felülettel is. Ez a kapunak természetes megjelenést kölcsönöz, mely különlegessé teszi a fagerendás szerkezetű házak varázsát és a vidéki házak stílusát. A felület az összes LTH szekcionált garázskapuhoz és mellékajtóhoz (kivéve a V-kazettás változatot) kapható.

CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Falazúros felületek tömörfa szekcionált kapukhoz

Az LTH42 szekcionált kapuk esetében, melyek masszív fából készültek, több felületkezelési és lakkolási lehetőség közül választhat, hogy létrehozhassa a tökéletes természetes megjelenést. Minden kezelés nemcsak védelmet nyújt a fa felületnek az időjárási hatások ellen, hanem kivételes vizuális vonzerőt is biztosít.

CSAKIS ÖNÖN MÚLIK

Ötletek inspirálódáshoz

Obrázok garážových brán Hörmann
További információkért kérjük, látogasson el a Hörmann weboldalára. További információért kattintson ide.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.