A szekcionált garázskapuk függőlegesen nyílnak, és közvetlenül a mennyezet alatt helyezkednek el. Ennek a kialakításnak köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre mint a garázsban mint a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és akár 14 cm-rel nagyobb átjárószélességet biztosítanak, mint a felüljárók. Ezenkívül mind a négy oldalról optimálisan tömítettek a tartósan rugalmas, időjárásálló tömítéseknek köszönhetően.

A Hörmann oldalra futó szekcionált kapu ellentétben a billenő-, szekcionált- és garázs-redőnykapukkal nem felfelé, hanem oldalra nyílik.

A RollMatic redőnykapu tele van innovatív megoldásokkal, melyeknek egyetlen célja van: az Ön biztonsága és kényelme. A termék minden tulajdonsága, a rendkívül könnyű beépíthetőségtől a kifinomult biztonsági szabadalmakig,  vörös fonalként kötődik ehhez a koncepcióhoz.

Az alumínium és acél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak.

A MakroPro 2.0 minden eleme a részletekre is ügyelő legnagyobb gondossággal került kidolgozásra, annak tudatában, hogy a kész terméknek magas követelményeknek kell megfelelnie. Az általunk alkalmazott, a piacon egyedülálló technológiai megoldások garantálják a magas szintű biztonságot és az egész szerkezet tartósságát, ahogy a könnyű beszerelést és szervizelést.

A nyíló garázskapuk biztosítják garázsa leggazdaságosabb zárási megoldását. Az alacsony árra és megbízható működésre garancia az egyszerű, bevált megoldások alkalmazása.

A renovációs megoldásaink lehetővé teszik a szekcionált garázskapu beépítését függetlenül az épület jellegétől, még azokban az esetekben is, ha egyáltalán nincs káva, vagy szabad oldaltér. Ennek köszönhetően megnő a garázs használati értéke, miközben a megjelenése is megszépül.

KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.