RollMatic garázs-redőnykapu

Univerzális beépíthetőség

A RollMatic redőnykapu függőlegesen nyílik és alig foglal el helyet a garázsban. Ennek a konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosít a garázsban és a garázs előtt. A szabadon maradt födémrészen megoldható a lámpák elhelyezése vagy rakodótérként is kihasználható.

A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet a garázs-redőnykapu beépítése esetén. Lehet négyszögletes, lesrégelt, szegmentált vagy köríves is… A Hörmann RollMatic garázs-redőnykapu mindig jól beépíthető. Hogy a kapu jól illeszkedjen az Ön házának építészeti stílusához, a RollMatic redőnykapukat több különböző külső felülettel is kínáljuk. Ha természetes megjelenésű kaput szeretne, akkor válassza a Decograin vagy a Decopaint famintás felületet. Választhat a 11 azonos árú kapuszín közül is. Természetesen ugyanolyan külsejű mellékajtót is kínálunk.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_rollmatic_1000x700_RAL_7016_Anthrazitgrau_7f89439f94.jpeg
NÉMET MINŐSÉG

Rollmatic garázs-redőnykapu

A RollMatic redőnykapu tele van innovatív megoldásokkal, melyeknek egyetlen célja van: az Ön biztonsága és kényelme. A termék minden tulajdonsága, a rendkívül könnyű beépíthetőségtől a kifinomult biztonsági szabadalmakig,  vörös fonalként kötődik ehhez a koncepcióhoz.

Az alapkivitelű meghajtás,  a karbantartást segítő  módon, a burkolaton kívülre van szerelve.  Az integrált lágy indítás és lágy megállás funkció gondoskodnak a kapu finom működéséről és óvják a kaput. A rugókiegyenlítés és a megbízható leállító automatika miatt egy kiegészítő záróélvédelem alkalmazása szükségtelen.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_rollmatic_1_1000x700_c767c16ac2.jpeg
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/Animation_Garagentore_fuer_Website_Rolltor_01.gif
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/CSF8575_X_1000x700.jpeg
NÉMET MINŐSÉG

Rollmatic OD
födém alá futó kapu

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_Deckenlauftor_RollMatic_OD_Anthrazitgrau_RAL_7016_b217b0d4d6.jpeg

A helytakarékos OD RollMatic födém alá futó kapu  ideális megoldás felújításokhoz.  A RollMatic OD födém alá futó kapu keskeny szerkezete  egészen szűk helyviszonyok esetén is lehetővé teszi  a garázsba való beépítést.  A kompakt felépítési módnak köszönhetően  a kapu számára  mindössze  60 mm szemöldök szükséges.

 szériában szállítot ProMatic meghajtássínek választhatóan a vízszintes vezetősín jobb vagy bal oldalára szerelhetők  fel. Ennek a kompakt kialakításnak köszönhetően nincs szükség kiegészítő szemöldökigényre.

Az opcionálisan kapható SupraMatic motorral a kapu  gyorsabban  nyílik , így Ön az utcáról közvetlenül a garázsba hajthat. További  kényelmi funkciók mint példálul az állítható nyitásmagaság, a beállítható szellőzőnyílás, vagy a kéziadóról kapcsolható motorvilágítás szintén nagyon praktikus kiegészítők.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_automatik-rolltor_rollmatic_1000x700_e300d8aaf4.jpeg
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/Animation_Garagentore_fuer_Website_Deckenlauftor_240x344.gif
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.