Pergola kiegészítők

Pergola
kiegészítők

Árnyékoló falak pergolákhoz

A fix vagy toló árnyékoló falak nemcsak vizuális kiegészítők és esztétikai elemek a pergolában, hanem védelmet is nyújtanak a kíváncsi tekintetektől. Diszkrét teret hoznak létre, miközben hatékony védelmet nyújtanak a nap ellen, így biztosítva a kényelmes pihenést a teraszon. Az alapváltozat alumíniumból készül, de a minőség iránt igényes vásárlóinknak laminált alumínium profilokat is kínálunk fa dekorral különböző színekben.

A fix vagy toló árnyékoló falak szerkezete alumínium profilokból készül, amelyek könnyűek, viszont remekül ellenállnak akár a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. A keret töltése 45°-os szöggel elfordított alumínium lamellákból áll, amelyek hatékonyan megakadályozzák a napsugarak behatolását a pergola területére.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/slnolamy.jpg

A modern építészeti irányzatokban az árnyékoló falak főként az üvegezett épületeknél kerülnek felhasználásra. Nagy előnyt jelentenek elsősorban anyagi szempontból, mivel a nyári hónapokban megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, ezzel segítve csökkenteni a klímaberuházások költségeit, miközben megőrzik a megfelelő természetes fénykomfortot az épületen belül. Egyedi megjelenésükkel vizuálisan átalakítják az épület homlokzatát és általános megjelenését.

Az igényesebb ügyfelek számára exkluzív LAMINICO WOOD lamellákat is kínálunk, amelyek alumíniumból készülnek fa struktúrával.

Árnyékoló falak elrendezései

SINGLE

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/Single.png

DUO

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/DUO.jpg

Infinity

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/Infinity.jpg

Árnyékoló falak színváltozatai

A megfelelő LAMINICO WOOD dekor választásával képesek vagyunk illeszkedni az ablakok és ajtók színsémájába, így egy összefüggő egészet alkotva tökéletes harmóniát teremtünk. Széles választék áll rendelkezésre fa dekorban elérhető színek és textúrák tekintetében. Csak ki kell választania azt, amelyik a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/slnolamy_b_2951d562d88f02b7-640x438.png
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/slnolamy_b_69b3db7043ede4b7.webp

Rendszerelem
a pergola lezárásához

A SMART – TECH rendszer forradalmi építészeti megoldást jelent, amely széleskörű lehetőségeket kínál pergolák testreszabására. Telepítése után tiszta geometriai formákat hoz létre, amelyekhez különféle kiegészítőket adhat hozzá, például screen árnyékolókat, szélvédő falakat, vagy akár átalakíthatja a pergolát télikertté.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/Uzatvorenie_pergoly.png
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2024/03/LED_Svetla.png

LED megvilágítás pergolákhoz

Az integrált LED spotlámpák a pergola szerkezetébe vannak beépítve és távirányító segítségével irányíthatóak. A kábelvezetékek rejtve vannak a pergola tartóprofiljaiban.

KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.