Garázskapu-meghajtások

Az otthon kényelme és biztonsága

Ki szeret szélben, viharban vagy az éjszaka közepén kiszállni az autóból, hogy kinyissa a garázskaput? A Hörmann garázskapu-meghajtással mindig „szabad utat” kap, mivel gyorsan, kényelmesen, biztonságosan nyithatja ki a garázskaput illetve a kertkaput, az autójából a kéziadóval. A kényelmes és gyors SupraMatic-kal, a kedvező árú ProMatic-kal, valamint a ProMatic Akku-val: az áramcsatlakozás nélküli garázsoknál is alkalmazható meghajtásokkal a Hörmann innovatív hajtástechnikát kínál.

A tanúsított Hörmann BiSecur rádiós rendszer alapkivitelben jár minden garázskapu-meghajtáshoz. Ez különösen biztonságos rádiós kapcsolattal rendelkezik, és az összes Hörmann meghajtással, rádiós vevőegységgel és kezelőelemmel kompatibilis. Így a BiSecur segítségével Ön nemcsak a garázskaput vezérelheti, hanem a Hörmann házbejárati ajtót, az udvari kaput vagy a világítást is.

Ha garázskapu-meghajtását nem csak kéziadóval, kódkapcsolóval vagy ujjlenyomat-olvasóval szeretné működtetni, hanem saját okostelefonjával is, akkor ehhez használhatja a Hörmann BlueSecur appot. Az applikáció magától értetődő felhasználói felületén keresztül nem csak a garázskapu működtethető Bluetooth révén, hanem a kapumeghajtás világítása is be- és kikapcsolható. Az applikáció letölthető a Google Play és az App Store oldaláról. Egy megfelelő vevőegység már szériában integrálva van a 4. generációs Hörmann SupraMatic meghajtásba és opcionálisan kapható a ProMatic 4 (jelenleg nem szállítható) meghajtáshoz.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_garagentor_antriebe_bisecur_1000x1428_371398b59a.jpeg

A minden Hörmann meghajtásba integrált HCP interfész révén olyan külső Smart Home rendszerek hálózatára lehet kapcsolódni, mint a Homematic vagy a Delta Dore. A ház automatizálásának részeként a kapumeghajtás kényelmesen az adott Smart Home rendszer felhasználói felületén keresztül vezérelhető és tetszés szerinti további okos komponensekkel hálózatba köthető. Így a rendszer például programozható úgy, hogy sötétben a garázskapu zárásával egyidejűleg a külső és a folyosó világítás is felkapcsol vagy a kapu automatikusan nyílik, ha valaki közeledik otthonához. Ha az adott Smart Home rendszer megengedi az interneten keresztüli távoli hozzáférést, akkor a garázskapu kényelmesen, akár útközben is nyitható, pl. azért, hogy a postás egy csomagot ott lerakhasson, vagy hogy a betanított eszközök állapota ellenőrizhető legyen.

NEMECKÁ KVALITA

Supramatic 4

Otvorte svoju bránu s pohonom SupraMatic rýchlo a jednoducho pomocou ručného vysielača a vojdite priamo z ulice do svojej garáže. Vďaka sériovému Bluetooth prijímaču môžete svoju bránu ovládať aj pomocou aplikácie BlueSecur Hörmann. Tak máte váš otvárač brány v smartfóne vždy pri sebe. Pohon garážovej brány SupraMatic sa postará s energeticky úsporným LED osvetlením o rovnomerné osvetlenie garáže. Kryt pohonu z ušľachtilej ocele prepožičiava pohonu ušľachtilý, exkluzívny dizajn. SupraMatic sa okrem toho vyznačuje obzvlášť nízkou spotrebou elektrickej energie a v pohotovostnom režime je hodnota jeho spotreby nižšia ako 1 W. Voliteľne môže byť tento pohon prepojený aj s externými systémami Smart Home.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_Logo-50Prozent-2013-SK_15810fae85.png
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_Logo-Garantie-5-2013-SK_7a0a4a8461.png
Hörmann Supramatic 4
NEMECKÁ KVALITA

Promatic 4

Hörmann ProMatic 4

S pohonom garážovej brány ProMatic 4 (momentálne sa nedodáva) a s ručným vysielačom alebo rádiovým tlačidlom otvoríte svoju garážovú bránu jednoducho a rýchlo. Mimoriadny komfort vám poskytuje jasné LED osvetlenie, ako aj nastavenie funkcie vetrania na pohone, pomocou ktorej môžete svoju garáž automaticky vetrať. ProMatic je pritom obzvlášť energeticky úsporný a v pohotovostnom režime je hodnota jeho spotreby nižšia ako 1 W. Voliteľne môže byť tento pohon prepojený aj s externými systémami Smart Home.

Aj pri garážach bez prípojky elektrického prúdu si môžete vychutnať výhody automatického pohonu vďaka pohonu ProMatic Akku. Tento pohon sa dá nabíjať cez bežnú sieťovú zástrčku, alebo obzvlášť komforte cez voliteľný solárny modul.

https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2022/04/csm_Logo-Garantie-5-2013-SK_7a0a4a8461.png
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.