Garázskapuk programozása

21. július 2021

Sokak számára bonyolult feladatnak tűnhet egy garázskapu programozása, viszont a látszat néha csal, és egy kis figyelemmel könnyen egyszerűsíthetővé folyamattá válhat.

Miután elvégezték a szükséges előkészületeket, mint például a szakértői telepítés és a szerkezet hálózatra kötése, megkezdődhet maga a programozás. Attól függően, hogy milyen típusú motor irányítja a garázskaput, természetesen változnak a programozáshoz szükséges eszközök, de az alapvető lehetőségek mindenki számára elérhetők.

Programozás lépésről lépésre

Az első lépés a végállás beállítása. A garázskaput a beállítás során nem szabad kézzel nyitni. Az ajtó nyitásának és zárásának beállítását a motorfejen található kijelzőn találhatja meg. A SET funkció segítségével egyszerűen beállíthatja az ajtó nyitását és zárását, valamint elvégezheti a korrekciókat néhány lépésben.

A dinamikus kód használatával akár 20 távirányítót is be lehet programozni. Minden távirányítót külön kell beprogramozni. Ha a távirányító programozása nem sikerül, újra kell indítani a folyamatot. A távirányító újraprogramozása előtt törölni kell az összes előzőleg bevitt adatot a vevőmemóriából.

Nagyon fontos, hogy kellő figyelmet fordítson a beállításokra, hogy minden megfelelően és biztonságosan működjön. A garázskapu beállítása és programozása időigényes lehet, de hosszú távú kényelmet fog nyújtani Önnek. Az eszközök megfelelnek a biztonsági előírásoknak, így garázskapuja a legkisebb hiba esetében is biztonságosan fog működni.

Abban az esetben, ha nem sikerülne egyedül megbirkóznia garázskapuja programozásával, igénybe veheti szakembereink szolgáltatásait, akik hasznos tippeket nyújtanak Önnek, hogy teljes elégedettséggel tudja használni garázskapuját.
Pár perc alatt programoztuk és a rendszer azonnal működésbe lépett – teljes mértékben megéri, és kétségkívül tökéletes megoldás a kényelem szempontjából.

KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek!
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.
KAPCSOLATOKSzeretne többet tudni?
Forduljon hozzánk bármikor bátran, szívesen segítünk Önnek.
MUNKATERÜLETÜNKHol talál minket?
https://www.tptbrany.sk/wp-content/uploads/2021/06/terkep-1.png
INFORMÁCIÓKRóolunk
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNKKözösségi hálózatok
Ossza meg tapasztalatait másokkal.